Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ. ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΛΑΪΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.


ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ


ΑΓΡΟΤΕΣ - ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ
Στις 6 και 7 Νοέμβρη συμμετέχουμε μαζικά στους δρόμους του αγώνα ,με το πλαίσιο αγωνιστικών διεκδικήσεων της ΠΑΣΥ. Ηδη, οι μικρομεσαίοι κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε πανελλαδική κινητοποίηση στις 4 και 5 Νοέμβρη, παλεύοντας για την επιβίωσή τους. Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τους αγώνες και με τα τρακτέρ κατεβαίνουμε από τα χωριά στις πόλεις. Με τις σημαίες τις ΠΑΣΥ, δίνουμε αγωνιστικό παρόν μαζικά, δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ. 
Μαζί με τους φυσικούς μας συμμάχους, εργατοϋπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους των πόλεων, μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες, νέους των σπουδών, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, στήνουμε μπλόκο για να μην περάσουν τα νέα μέτρα σφαγιασμού του λαού. Ορθώνουμε ισχυρό μέτωπο αντίστασης και αντεπίθεσης για την ανατροπή της αντιλαϊκής – αντιαγροτικής πολιτικής και των κάθε λογής διαχειριστών και υποστηρικτών της. 

Η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, μαζί με την τρόικα, εξαπολύει σφοδρή επίθεση εναντίον μας για να μας αποτελειώσει. Σε μια περίοδο που η ΚΑΠ της ΕΕ «θερίζει» το πενιχρό εισόδημά μας - και με τη νέα ΚΑΠ 2014-2020 θα έρθουν ακόμα χειρότερα - που τα Μνημόνια στήνουν «γκιλοτίνες» στο λαιμό και του αγροτικού κόσμου, που οι τιμές παραγωγού είναι εξευτελιστικές στα περισσότερα προϊόντα, που οι επιδοτήσεις πετσοκόβονται, που το κόστος παραγωγής διογκώνεται, η κυβέρνηση μας στραγγίζει με τα μέτρα που είναι σε βάρος μας.

ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.
ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΛΑΪΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΈΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥ



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ