Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΙΩΝΙΑΣ




Χρήστος Ξηρομερίτης:
 «Οι νεανικές ομάδες χρειάζονται πίστωση χρόνου και υπομονή»
Μάριος Σακελλαρίου:
«Κρατάμε την πρώτη μας νίκη και συνεχίζουμε δυναμικά»
 
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Ιωνικό Ιωνίας που έγινε στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο βοηθός προπονητή του Πιερικού Αρχελάου Χρήστος Ξηρομερίτης, ο προπονητής του Ιωνικού Αντώνης Σκανδάλης καθώς και ο καλαθοσφαιριστής Μάριος Σακελλαρίου, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Χρήστος Ξηρομερίτης - βοηθός προπονητή Πιερικού Αρχελάου: «Κερδίσαμε ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια και κρατάμε όχι μόνο τους βαθμούς της νίκης, αλλά και τα αρκετά διαστήματα που παίξαμε καλό μπάσκετ. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και επιθυμία και να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας που μέχρι τώρα μας έχουν στοιχήσει. Οι νεανικές ομάδες χρειάζονται πίστωση χρόνου και υπομονή».
Αντώνης Σκανδάλης - προπονητής Ιωνικού: «Χάσαμε δίκαια. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί, ιδίως στον επίθεση. Συγχαρητήρια στον Πιερικό Αρχέλαο. Συνεχίζουμε με το επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό για μας».
Μάριος Σακελλαρίου - καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το σημερινό αποτέλεσμα. Η εμφάνισή μας ήταν αρκετά ικανοποιητική, αλλά βέβαια πιστεύω ότι έχουμε πολλά ακόμα να δείξουμε. Κρατάμε την πρώτη μας νίκη και συνεχίζουμε δυναμικά».



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ