Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, EXTREME TEAM1, σας προσκαλούν σε μία διασυλλογική ποδηλατοπορεία-βόλτα στα Πιέρια Όρη, την Κυριακή 25-11-2012 στην πίστα ΜΧ της Εξοχής, με πολλές εκπλήξεις!!!






   Με αφορμή α) τον εορτασμό της Αγίας Αικατερίνης, πολιούχου της Κατερίνης και β) την εντουροβόλτα του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Εξοχής, η ποδηλατική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Παλαιού Κεραμιδιού, του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης, Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Καλλιθέα, ποδηλάτες Α.Μ.Ο.Ε… με την υποστήριξη : ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, EXTREME TEAM1, σας προσκαλούν σε μία διασυλλογική ποδηλατοπορεία-βόλτα στα Πιέρια Όρη, την Κυριακή 25-11-2012 στην πίστα ΜΧ της Εξοχής, με πολλές εκπλήξεις!!!


Εκκίνηση από Κατερίνη(EXTREME) :10:30,Παλιό Κεραμίδι(Πλατεία): 11:15, Εξοχή(πίστα ΜΧ) 12:30 .Αναχώρηση μετά από πολύωρη στάση, περίπου στις 13:45.Στον χώρο της πίστας θα λειτουργεί καντίνα-αναψυκτήριο. Συνολική διαδρομή 30km+,άσφαλτος και επιστροφή από δασικό χωματόδρομο .Μπορούν να συμμετέχουν, σύλλογοι και ανεξάρτητοι ποδηλάτες που έχουν άριστη υγεία(ανήλικοι μόνο με συνοδεία κηδεμόνα) και ποδήλατο σε καλή κατάσταση. Κράνος συστήνεται, αεροθάλαμοι και αεραντλία είναι υποχρεωτικά να έχει μαζί του ο καθένας .Κάθε ποδηλάτης συμμετέχει με δική του ευθύνη, λειτουργεί ομαδικά και είναι υποχρεωμένος να εφαρμόζει τον Κ.Ο.Κ. Θα γίνονται συχνές στάσεις και όπως πάντα θα υπάρχουν πιστοποιημένοι ποδηλάτες –διασώστες συνοδοί και τεχνικός ποδηλάτων. Πληροφορίες : 6970083861(what's up) και 23510 73977                                                                                       ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ