Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη αγάπης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012




  
  



    Επίσκεψη αγάπης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012, χαρίζοντας λίγη από τη μαγεία και τη χαρά των εορτών στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες και που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

 


   Ο Διοικητής του Γ. Ν. Κατερίνης κ. Φαρμάκης Αστέριος, η Προϊσταμένη της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Κακαμούκα Δήμητρα καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό υποδέχτηκαν την κ. Μαυρίδου Σοφία που συνοδευόταν από τον Ειδικό Συνεργάτη κ. Μπαρμπαγεωργόπουλο Αθανάσιο.

Η Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τις ειλικρινείς ευχές της για γρήγορη ανάρρωση και για ένα αισιόδοξο και υγιές 2013, μοίρασε δώρα στους μικρούς ασθενείς και συνομίλησε με τους γονείς τους. Τα παιδιά από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο την κ. Μαυρίδου γι’ αυτήν την πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Στη συνέχεια, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιατρούς και νοσηλευτές της Παιδιατρικής Κλινικής, τονίζοντας τη σπουδαιότητα του ρόλου τους στην αποκατάσταση της υγείας των συνανθρώπων μας.