Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

«Εορταστικές» κλοπές μετασχηματιστών ...




Τελειωμό δεν έχουν οι κλοπές των μετασχηματιστών της ΔΕΗ σε ολόκληρη τη Θεσσαλία και όχι μόνο. Μετά τα απανωτά κρούσματα στα χωράφια του Δήμου Κιλελέρ, στο νομό Λάρισας, μπαράζ κλοπών μετασχηματιστών σημειώνονται τις...
τελευταίες ημέρες στην Θεσσαλιώτιδα, στα όρια του νομού Καρδίτσας με την Φθιώτιδα.

Τελευταίες επισκέψεις σημειώθηκαν στις Βελεσιώτες και στο Νέο Μοναστήρι όπου αφαιρέθηκαν πάνω από 10 μετασχηματιστές. Η ΔΕΗ αδυνατεί να προφυλάξει την περιουσία της, το ίδιο και το ΑΤ Δομοκού που ουσιαστικά υπολειτουργεί λόγω δυναμικότητας και μηχανικών μέσων.

Οι ίδιοι οι αγρότες βλέποντας το φαινόμενο προσπαθούν να δημιουργήσουν ομάδες περιφρούρησης, για να έχουν αποτέλεσμα και να μπορέσουν το καλοκαίρι να ποτίσουν.

Αντιλαμβάνονται ότι το κόστος αντικατάστασης είναι μεγάλο και το καλοκαίρι η ΔΕΗ δεν θα μπορέσει να τους αντικαταστήσει.

Κλοπή όμως σημειώθηκε προ-παραμονή των Χριστουγέννων και στο εργοτάξιο της ΑΤΛΑΣ ΑΕ που έχει αναλάβει την αποπεράτωση του δρόμου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες στελεχών της επιχείρησης, άγνωστοι δράστες, στις 12 τα μεσάνυχτα αφαίρεσαν από όλα τα μηχανοκίνητα μέσα της εταιρίας τα καύσιμα αλλά και τις μπαταρίες αυτών...


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ