Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.






    Με μεγάλη επιτυχία διεξάχθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του 3ουΔημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολλή μεγάλη. Παιδιά μικρά και μεγάλα κατέκτησαν το χώρο του σχολείου. Ο Άγιος Βασίλης υποδέχτηκε τα παιδιά κάθε ηλικίας στο σπίτι του, βγήκε φωτογραφίες μαζί τους, τους έδωσε γλυκίσματα και στο τέλος πήρε στο σάκο του  τα γράμματά τους. 




Οι μικροί μας φίλοι φωτογραφήθηκαν με τον Ρούντολφ το ελαφάκι, τον Φρόστι τον χιονάνθρωπο και μεταμορφώθηκαν οι ίδιοι σε χριστουγεννιάτικο δέντρο και σε χιονάνθρωπο. Στο παιδικό εργαστήρι έγραφαν τα γράμματά τους στον Άγιο Βασίλη και τα τοποθετούσαν στο γραμματοκιβώτιο του Βόρειου Πόλου, ζωγράφιζαν χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και άκουγαν παραμύθια των Χριστουγέννων.
Η νεράιδα των χρωμάτων υποδέχθηκε δεκάδες παιδιά και άφησε το χριστουγεννιάτικο στίγμα της στα πρόσωπά τους. Το ζαχαρόσπιτο με τα διαφόρων ειδών ζαχαρωτά και το σπιτάκι με το μπαζαρ υποδέχθηκαν μικρούς και μεγάλους.
Τα παιδιά γεύτηκαν ζεστά ποπ-κορν ή μαλλί της γριάς και οι μεγάλοι απόλαυσαν ζεστά ροφήματα.
Όλοι παρακολούθησαν και απόλαυσαν τις χριστουγεννιάτικες χορογραφίες που παρουσιάστηκαν από το «Χοροθέατρο Ολύμπου». Ο ιππικός όμιλος Λιτοχώρου έκανε την εμφάνιση του με τους καβαλάρηδες και με το πόνυ με το οποίο τα παιδιά έκαναν βόλτες. 





Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ