Airsoft, ένα εναλλακτικό και γεμάτο δράση χόμπι και παιχνίδι.

 
Τι είναι το airsoft; Το Airsoft γνωστό και ως Αεροσφαίριση αφορά τη συλλογή γνήσιων αντιγράφων (ρέπλικες) πραγματικών όπλων είτε για σκοπούς εκπαίδευσης, σκοποβολής, συλλογής ή για τη συμμετοχή σε φιλικό ανταγωνιστικό παιχνίδι Airsoft, τα οποία χρησιμοποιούν πλαστικά μπιλάκια των 6mm.


Στην Ελλάδα ήδη υπάρχουν πολλά άτομα που ασχολούνται με αυτό το χόμπι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καθώς και άλλες πολλές πόλεις, ενώ στον Νομό μας έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και ένα χρόνο στη Λεπτοκαρυά έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα τη Μ.Α.Λ (Μοίρα Αεροσφαίρισης Λεπτοκαρυάς), προσελκύοντας νέα άτομα στο χώρο του εναλλακτικού αυτού χόμπι και έχει διοργανώσει φιλικά παιχνίδια airsoft και με άλλες ομάδες από Λάρισα, Θεσσαλονίκη καθώς και από όλη την
υπόλοιπη Ελλάδα.
Πως παίζεται το airsoft; Οι βασικοί κανόνες είναι απλοί. Αρκεί ένα μπιλάκι να σε χτυπήσει οπουδήποτε πάνω στο σώμα σου για να βγεις εκτός παιχνιδιού. Είναι απολύτως ακίνδυνο και το μόνο μου χρειάζεσαι για την ασφάλεια σου είναι γυαλιά για τα μάτια σου.
Εάν λοιπόν είσαι άτομο της δράσης και θέλεις ένα extreme χόμπι, δεν έχεις παρά να ασχοληθείς με το airsoft! Απλά φαντάσου όλα αυτά που κάνεις στα βίντεο παιχνίδια (π.χ. Medal of Honor και Call of Duty) να τα κάνεις εσύ στη πραγματικότητα!
Για οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με το airsoft και το πώς μπορείς να ξεκινήσεις η να βρεις την ομάδα μας, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 6972131353 και στους παρακάτω ιστότοπους:
http://www.facebook.com/pages/Μοίρα-Αεροσφαίρισης-Λεπτοκαρυάς-LAS-Leptokarya-Airsoft-Squadron/164159140295842
http://www.facebook.com/groups/177074982403403/
http://leptokarya-airsoft.blogspot.com/
 
http://leptokarya-airsoft.weebly.com/