Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Άνοιξαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κατερίνη



   Η Τοπική Οργάνωση Πιερίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δεκάδες φίλους,υποστηρικτές και μέλη του κινήματος που κυριολεκτικά κατέκλυσαν τα νέα μας γραφεία την Κυριακή 6/1 το βραδάκι.
Η προσέλευση,πραγματικά,ήταν εκπληκτική και τα γραφεία μας αποδείχθηκαν πολύ μικρά για να δεχτούν όλον αυτόν τον κόσμο που ήρθε για να μας επισκεφτεί και να μας γνωρίσει απο κοντά. 
Με την παρουσία του μας τίμησε ο Περιφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας της Χρυσής Αυγής κ.Τσακίρης Μιχάλης ο οποίος μαζί με τον Γραμματέα της Τ.Ο ΠΙΕΡΙΑΣ κ.Παπαδημητρίου Γεώργιο,ήταν οι κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση.Ο συναγωνιστής Τσακίρης μας συνεχάρει για την προσπάθεια και μας προέτρεψε να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και θέρμη να διαδίδουμε τις αρχές,τις αξίες και τα ιδανικά της Χρυσής Αυγής σε όλον τον νομό Πιερίας.
 
Ανακοινώνουμε λοιπόν,οτι τα γραφεία μας στην Δραγούμη 1 και Ειρηνης γωνία,έναντι παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου,θα είναι ανοιχτά προς όλους τους φίλους του κινήματος αλλά και προς όλους τους συμπατριώτες μας,κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ απο τις 7 μέχρι τις 10 το βράδυ.
 
ΕΛΛΗΝΕΣ!
Πυκνώστε τις τάξεις της Χρυσής Αυγής
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!


Με τα τιμής
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο ΠΙΕΡΙΑΣ