Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ Ν.Φ.



  Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη η οποία συνοδεύτηκε
και από μια καλή εμφάνιση»
Χρήστος Ξηρομερίτης:
«Μπροστά μας όμως έχουμε σχεδόν έναν γύρο αγώνων και ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία είναι η καθημερινή δουλειά»
 
Μετά την ακόμη μία μεγάλη και καθοριστική νίκη του Πιερικού Αρχελάου στον αγώνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας που έγινε στην Κατερίνη και η οποία σκόρπισε χαρά και χαμόγελα και στο φίλαθλο κόσμο, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο βοηθός του Χρήστος Ξηρομερίτης,  στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikos-archelaos.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις: 

 

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη η οποία συνοδεύτηκε και από μια καλή εμφάνιση, η οποία είχε σαν χαρακτηριστικό της την απαίτηση που έδειξαν οι παίκτες για το αποτέλεσμα, κάτι το όποιο «παρέσυρε» και τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο. Παρά το δύσκολο της ώρας διεξαγωγής του παιχνιδιού, ήταν κοντά στην ομάδα και βοήθησε σε σημαντικό βαθμό. Εμείς συνεχίζουμε, παίρνουμε δύναμη από τις νίκες για τη δύσκολη συνέχεια που ο δρόμος της είναι ακόμη μακρύς …». 
Χρήστος Ξηρομερίτης – βοηθός προπονητή: «Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες είχαμε την πρόκληση να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Οι αθλητές ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες και στο "πρέπει" του αποτελέσματος και σε αυτούς ανήκουν οι νίκες με Αίαντα και Ιωνικό Ν.Φ. Μπροστά μας όμως έχουμε σχεδόν έναν γύρο αγώνων και ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία είναι η καθημερινή δουλειά. Οι νέες προκλήσεις είναι μπροστά μας».
ΦΩΤΟ:
  1. Σε ένα τάιμ άουτ ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης δίνει τις οδηγίες του
  2. Και ο πιο μικρός φίλαθλος στον κυριακάτικο αγώνα ο οποίος δεν άφησε στιγμή τις μπάλες του μπάσκετ από τα χέρια του