Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Δήλωση Δημήτρη Χριστογιάννη: Παρών παντού και πάντα ήμουν και θα είμαι κοντά τον κόσμο αθόρυβα και διακριτικά όπως καταδεικνύει η διάφανη πορεία και προσφορά μου στα κοινά όλα αυτά τα χρόνια.

                                     Πολιτικό Γραφείο Βουλευτή Πιερίας
                                     Δημήτρη Δ. Χριστογιάννη



Εδώ και λίγες ημέρες με αφορμή την κατάθεση μιας  τροπολογίας που συνυπέγραψε και αφορούσε την δημιουργία φιλικού αναπτυξιακού περιβάλλοντος,ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Δημήτρης Χριστογιάννης , δέχεται ομοβροντία από πολιτικές και προσωπικές επιθέσεις , από κάποιους που για ευνόητους λόγους με κομματικές σκοπιμότητες , επιχειρούν να στοχοποιήσουν την αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας , καθιστώντας  εκ πιθανούς κατηγορουμένους ποινικών ευθυνών όλους στα τραπεζικά ιδρύματα που συμμετέχουν στην διαδικασία έγκρισης και χορήγησης δανείων σύμφωνα με τις κανονιστικές διατάξεις.                                                

  Ο βουλευτής  Δημήτρης Χριστογιάννης λειτουργώντας θεσμικά συμμετείχε με ομάδα βουλευτών στην  διαδικασία κατάθεσης μιας τροπολογίας η οποία έγινε αποδεκτή και ψηφίστηκε από την βουλή.

  Όσον δε αφορά τον εστιασμό των πυρών για την εν γένει πολιτική παρουσία του βουλευτή στον Νομό Πιερίας , στα προβλήματα των πολιτών και ιδίως σε όλο το διάστημα  της μεγάλης  κρίσης   η απάντηση είναι μία: Παρών παντού και πάντα ήταν και θα είναι κοντά τον κόσμο αθόρυβα και διακριτικά όπως καταδεικνύει η διάφανη πορεία και προσφορά του στα κοινά όλα αυτά τα χρόνια.