Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

"ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (!)" - ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΕ;;;;

Ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στον Real fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, απέκλεισε το ενδεχόμενο να περάσουν από τη Βουλή νέα μέτρα.
«Οχι» ήταν η κατηγορηματική απάντηση του Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος σημείωσε: «Σας λέω το εξής. Ο,τι και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Στουρνάρας, όλη η κοινοβουλευτική ομάδα όμως, όχι μόνο της ΝΔ. Δεν υπάρχει βουλευτής να είναι άρρωστος, να είναι βλάκας, να πει ότι “θα μπορούσα να κόψω σύνταξη, μισθό. Αύξηση εφορίας”. Δεν μπορεί να το
κάνει. Εδώ βλέπετε ότι δεν μπορεί να πληρώσει αυτά που του έχουμε βάλει. Δεν μπορεί να πάρει λεφτά και μισθό, άρα τι να κόψουμε;»
Απαντώντας στη τοποθέτηση του Νίκου Χατζηνικολάου πως «αυτά τα είχε πει και η Τζάκρη και τελικά ψήφισε με το όπλο στο κρόταφο», είπε: «Εγώ δεν είμαι Τζάκρη, ούτε γυναικωτός!».
Κατά τα λοιπά, ο βουλευτής της ΝΔ σημειώσε πως «ένα έθνος δεν κυβερνάτε με καραμουρτζούνιδες. Δεν κυβερνάτε με το να δίνεις στους πάντες τα πάντα. Έχω πει στον κ. Σαμαρά ότι είμαστε τυχεροί που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση».
Τέλος, χαρακτήρισε «καταστροφή» τις πρόωρες εκλογές, λέγοντας πως «τα μέτρα που παίρνουμε και εκεί που είμαστε, είμαστε πολύ καλά.