Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Bikiropoulos Veliki
(Από το facebook)
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε παρόντες στις τοπικές κοινωνίες με υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους παντού και θα δώσουμε αυτή τη μάχη των περιφερειακών εκλογών. Γιατί, μην ξεχνάτε, τη Δευτέρα των προηγούμενων εκλογών ο Γιώργος Παπανδρέου βγήκε και είπε ότι ο ελληνικός λαός ενέκρινε το μνημόνιο και την πολιτική εισόδου της χώρας στο μηχανισμό στήριξης, δηλαδή χρησιμοποίησε τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές σαν δημοψήφισμα.
Δημοψήφισμα, λοιπόν, εάν θέλουν, εδώ είναι οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι και ας αναμετρηθούμε μαζί με τους κομματικούς υποψηφίους της συγκυβέρνησης για να δούμε τι θέλουν οι πολίτες. Αν οι πολίτες εγκρίνουν τον Στουρνάρα μπορούν να ψηφίζουν τους κομματικούς υποψηφίους. Αν οι νεοδημοκράτες του χθες θέλουν να τεθούν κάτω από τη σημαία του κ. Ιωαννίδη να ξέρουν ότι ψηφίζουν τον Βενιζέλο που δήλωσε στη Βουλή ότι ζητάμε - λέει - το όνομα των Σκοπίων να είναι «Βόρεια Μακεδονία».

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ