Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ "ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ" - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

cfoot2
Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού μίλησε για το πρόβλημα χωρητικότητας του γηπέδου της ομάδας ενόψει Ηρακλή και για την πιθανότητα να γίνει το ματς σε άλλη έδρα. Θεραπεία ο Γιαζιτζόγλου. (UPD 17:10)

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Νώπας στον Arena FM:
Για το πρόβλημα που υπάρχει με τη χωρητικότητα του γηπέδου ενόψει Ηρακλή: “Το πρόβλημα είναι πως η χωρητικότητα του γηπέδου στο Αιγίνιο είναι για 1.000 θεατές. Υπάρχουν τρεις διαδοχικοί αγώνες στην Κατερίνη και απαγορεύεται από τον κανονισμό αυτό. Άλλο διαθέσιμο γήπεδο εδώ κοντά δεν υπάρχει. Κανείς δεν πίστευε πως θα έφτανε η κατάσταση εδώ και να έχουμε τρία ματς…”.
Για το αν μπορεί να υπάρξει αναβολή: “Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, όμως έχουν δίκιο και η διοίκηση του Ηρακλή και του Αιγινιακού, αν και εμείς είπαμε το ΟΚ. Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε και Τετάρτη. Ο Ηρακλής, όμως, δίνει αγώνα μέσα στην Καρδίτσα, στον οποίο παίζεται ολόκληρη η χρονιά, την επόμενη αγωνιστική. Είναι λογικό να μην θέλει να παίξει Τετάρτη”.
Για την πιθανότητα να πάνε στο Αιγίνιο φίλαθλοι του Ηρακλή: “Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν εισιτήρια. Βγάλαμε 900 εισιτήρια, δεν γίνεται παραπάνω. Ποιος θα πρωτοπάρει... Στο Καυτανζόγλειο δεν μπορεί να γίνει το ματς, δεν το θέλουμε εμείς. Είναι λογικό, παίζεται μια χρονιά για εμάς. Για τον Αιγινιακό είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Για τα άλλα γήπεδα το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει άδεια να χρησιμοποιηθούν από τον Αιγινιακό. Δεν υπάρχουν γήπεδα στην περιοχή μας. Αυτά που υπάρχουν είναι χειρότερα από του Αιγινιακού. Τα 700 εισιτήρια έχουν ήδη φύγει. Όλο το Αιγίνιο θα βρίσκεται στο γήπεδο, γίνεται χαμός. Σκεφτήκαμε και να γίνει ‘κεκλεισμένων των θυρών’! Εγώ θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Δεν θέλω να ανοίξει μύτη. Ας κερδίσει όποιος θέλει”.