Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΒΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ...

Το προεδρείο της Επιτροπής Ασφαλείας και Αντιμετώπισης Βίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Στο κέντρο ο Πρόεδρος της Στέργιος Μπουσνάκης και αριστερά και δεξιά Τάκης Αδαμόπουλος και Δημήτρης Κεραηλίδης αντίστοιχα μέλη της....
Ευρεία σύσκεψη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΒΙΑΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ,
στα Γραφεία της συγκάλεσαν τα μέλη της με τους ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ και τα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΠΣΠ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Η περσινή δίδαξε πάρα πολλά ως ουσιαστικά δοκιμαστική περίοδος και για την φετινή πρέπει να επέλθει το άριστο στο κομμάτι αυτό της Ένωσης.
Η Συγκεκριμένη επιτροπή της ΕΠΣ ήταν μια προεκλογική δέσμευση του Προέδρου Δημήτρη Ελευθεριάδη, υλοποιήθηκε την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο και τώρα καλείται να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον τομέα ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ, ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, μα και ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ στα γήπεδα της γεωγραφικής περιφέρειας της Πιερίας.
Ο Πρόεδρος ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΜΠΟΥΣΝΑΚΗΣ με τα άλλα δύο μέλη της πρωτοπόρου αυτής επιτροπής ΤΑΚΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, στην συγκεκριμένη σύσκεψη έθεσαν τις βάσεις μα και τη στρατηγική της νέας αυτής προσπάθειας.
Στη σύσκεψη ενεργό συμμετοχή είχαν και ο Αντιπρόεδρος ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ μα και ο ΚΩΣΤΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ο Γραμματέας της Ενώσεως, με την εμπειρία μα και τις ιδέες τους.
Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΕΠΣΠ είναι ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ., καθώς καμιά άλλη ΕΠΣ στην επικράτεια δεν έχει αντίστοιχη επιτροπή.
Να ακόμη μια πρωτιά για την νέα μα δραστήρια διοίκηση της ΕΠΣ Πιερίας και του Δημήτρη Ελευρεριάδη.