Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΓΑΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗ, ΚΙ ΕΣΥ "ΠΑΤΕΡΑ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ...

Μας άφησε ο μέγας ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ, σεβαστό πρόσωπο της ΠΙΕΡΙΑΣ μου και ένδοξο μέλος της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας του τόπου μας και της Ελλάδας ολάκερης.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει....
Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του...

Αντί άλλων, το PIERIA GR παραθέτει απόσπασμα από δουλειά του ΣΦΙΠ, για τον ...Κυρ Βαγγέλη μας και τίποτα παραπάνω...
Βαγγέλης Καραφουλίδης: Τα γκολ που έβαζα στους αντίπαλους τερματοφύλακες και τους στεναχωρούσα ήταν το μόνο κακό που έπραξα στη ζωή μου…
Δήλωσε στα παιδιά του Συνδέσμου Φίλων Ιστορίας του Πιερικού την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου του 2012 και στον Γ. Λάλα…

Να κι ο πρόλογος…

"Είναι πολλές εκείνες οι στιγμές που εμείς οι φίλοι της Ιστορίας του Πιερικού μας ερευνώντας τις παλιές εποχές της αγαπημένης μας ομάδας, στεκόμαστε σε μορφές και σε στιγμές που σφράγισαν ανεξίτηλα της ιστορία του Πιερικού ποδοσφαίρου.
Μια από τις σημαντικότερες μορφές της έρευνας μας που αναδείχθηκε μέσα στο πέρασμα του χρόνου είναι ο ο Βαγγέλης Καραφουλίδης.
Από τα 19 του χρόνια γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο της ποδοσφαιρομάνας Πιερίας, άφησε την σφραγίδα σε τέσσερεις μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου που κατά σειρά είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και φυσικά ο νεογέννητος τότε και πολλά υποσχόμενος Πιερικός.
Προπονητής μετέπειτα κυρίως της εφηβικής ομάδας του Πιερικού ανέδειξε όλους εκείνους τους ποδοσφαιριστές που μεγαλούργησαν τις δεκαετίες του ΄70 και του ΄80, με το Π στο στήθος τους.
Δικαίως κατέχει περίοπτη θέση στο πάνθεον της Ιστορίας του Πιερικού μας, αποτελεί πρεσβευτή του Πιερικού ποδοσφαίρου και μαζί με τους υπέροχους συμπαίκτες του αναδείχθηκαν ως οι ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ…
ΣΦΙΠ: Αξιότιμε Ευάγγελε Καραφουλίδη, πότε γεννήθηκες και ποια είναι η οικογενειακή σου κατάσταση.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ: Γεννήθηκα το 1934, είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά, τον Γιάννη και τον Κώστα ποδοσφαιριστή του Πιερικού της δεκαετίας του ΄80 και 5 εγγόνια…"

Καλό σου ταξίδι "Κυρ Βαγγέλη" του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ....

ker@ilidis