Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

"ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙΓΙΝΙΟΥ" - ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΏΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΣ ΠΙΕΡΙΑΝ....


Κλείνει σεζόν για καλοκαίρι, καθώς ήρθε η ώρα να ξεκινήσει και το περιβόητο ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.
"ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΙΓΙΝΙΟΥ" - ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΏΤΙΚΗΣ  ΖΩΗΣ ΕΙΣ ΠΙΕΡΙΑΝ....

Η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου δεν είναι ένα απλό γεγονός.Είναι ένας ζωντανός οργανισμός στον οποίο περικλείεται η ψυχή της Βόρειας Πιερίας, η δημιουργικότητα των κατοίκων της, καθώς και η ζωντάνια και το μεράκι όσων συμμετέχουν σ' αυτήν.
Η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου εξλίσσεται χρόνο με το το χρόνο σε μια έκθεση σύμφωνα με τις σύγχρονές απαιτήσεις βασισμένη στο δίπτυχο παράδοση και ιστορία και αποτελεί το πλέον σημαντικό εμπορικό και οικονομικό γεγονός του Δήμου μας.
Σας καλούμε στην 88η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου που ανοίγει τις πύλες της, με τα επίσημα εγκαίνιά της, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 και θα διαρκέσει έως τις 21 του μήνα.

H έναρξη λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης συνοδεύεται από πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα στις 12, 19 και 20 Σεπτεμβρίου στο χώρο της Εμποροπανήγυρης, καθώς και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, η Τελετή λήξης της Εμποροπανήγυρης με Μακεδονική μουσική με το συγκρότημα «ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΗΧΟΣ».

Καλό παραδοσιακό φαγητό, φθηνές αγορές, παιδικά παιχνίδια, χορός, διασκέδαση, ανθρώπινες σχέσεις, πολιτισμός, εξυπηρέτηση, φιλοξενία, παράδοση, ανάπτυξη, είναι μερικά από τα στοιχεία της επιτυχίας που έγινε παράδοση.