Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Μαθητές και δάσκαλοι του Γενικού Λυκείου Κορινού, έμαθαν δια στόματος της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Κατερίνης Νόπης Ναβροζίδου, για τα του Δήμου κι όχι μόνον...

«Στις 15 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Πέμπτη η Α΄ τάξη του Λυκείου μας υποδέχθηκε την Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Κατερίνης-διοικητική υπάλληλο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Ναβροζίδου Παρθενόπη, η οποία με μεγάλη χαρά αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας. Στο πλαίσιο του μαθήματος Πολιτική Παιδεία και στην ενότητα «Πολιτεία-Πολιτική Κοινότητα» (με υπεύθυνη καθηγήτρια Ζαχαράτου Παναγιώτα),  η κ. Ναβροζίδου ανέλυσε τη δομή και λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας. Οι μαθητές με ενθουσιασμό παρακολούθησαν την εξαιρετική παρουσίαση της κ. Ναβροζίδου, η οποία τους ενημέρωσε επιπλέον και για το ιδιαίτερα δύσκολο έργο που έχει αναλάβει όπως επίσης και για τα όποια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κορινός.

Το σχολείο μας πάντα ανοιχτό σε τέτοιες αναζητήσεις βοηθά τους μαθητές-αυριανούς ενεργούς πολίτες, να λειτουργούν πολιτικά και να βιώνουν τη δημοκρατία ως τρόπο ζωής.»