Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Έτοιμος να τα ...μπήξει ο Τσίπρας - Τελικά βρέθηκε ένας Έλληνας Πρωθυπουργός που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στις καρδιές των Ελλήνων...

Τελικά βρέθηκε ένας Έλληνας Πρωθυπουργός που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στις καρδιές των Ελλήνων, στο κλείσιμο των προγραμματικών του δηλώσεων. 
«Ζούμε στιγμές κρίσιμες και ιστορικές. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας, την περηφάνεια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Αυτά είναι ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα αυτού του λαού, θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους» είπε ο Πρωθυπουργός, έντονα φορτισμένος και συγκινημένος μέχρι δακρύων.
Ορθιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησαν τον Πρωθυπουργό επί πέντε λεπτά, συγκινημένοι απο τα τελευταία λόγια του και τις φορτισμένες αναφορές του στην αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.
Ο Πρωθυπουργός καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του πολλές φορές, ειδικά στις αναφορές του για λαϊκή κυριαρχία, για τις κόκκινες γραμμές στη διαπραγμάτευση αλλά και για τις παροχές προς τους Ελληνες που έχουν πληγεί απο την κρίση.
Κλικ παρακάτω και βίντεο