Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Εύγε Δήμαρχε Σάββα Χιονίδη. Πέτυχες στα Αστικά να αναπτύξεις την αναπαραγωγή αυτών των συμπαθών τετράποδων...

Ελάτε να δείτε τι χαμός γίνεται στα Αστικά.
Με τη φροντίδα της Νυν Διοικήσεως του Δήμου Κατερίνης, ευδόκιμη περιοχή για την εκτροφή γαϊδουριών, θεωρήθηκε πως είναι τα ΑΣΤΙΚΑ του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και έτσι κατασκεύασε ότι έπρεπε για να ζουν εκεί και να αναπτύσσονται και να αναπαράγονται.
Εύγε Δήμαρχε Σάββα Χιονίδη.
Πέτυχες στα Αστικά να αναπτύξεις την αναπαραγωγή αυτών των συμπαθών τετράποδων, καθώς φρόντισες να δώσεις στους εργολάβους να καταλάβουν τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν για να τα πολλαπλασιάσουν.
χα χα χα
Εκεί, βέβαια δεν είναι Ευαγγελικά....
Στην Περιοχή των Ευαγγελικών ζουν ΕΥΓΕΝΗ και σπάνια ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ και δεν έπρεπε, εκεί να πέσουμε στην παραγωγή και εκτροφή των γαϊδουριών. Στα Ευαγγελικά έκανε ότι έπρεπε για να ζουν δίποδα και όχι τετράποδα. Κι αν βρείτε και κάποια τετράποδα, τότε θα είναι σίγουρα Ευγενή...
Κι έτσι, στόχευσε και πέτυχε στο έργο του, να γεμίσει ο τόπος στα Αστικά της Κατερίνης με εξ ανάγκης ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Και για να σοβαρευτούμε. Με την ανάπλαση που έγινε εν μια νυκτί και προχείρως πρόχειρα, αν κάνεις μια βόλτα στα Αστικά θα δεις.
Ξεχαρβαλωμένες σιδεροκαγκελιές....
Σαμαράκια, που αν ξεχαστείς έπεσες και σου έσπασαν τα τσαούλια, σαν όπως τόσων και τόσων που σκάνε κάτω σαν σακιά, που ευτυχώς, όμως δεν έχουμε θύματα. Την γλυτώνουν, με γρατζουνιές και ψιλοκατάγματα.
Βουλιαγμένες πλάκες πεζοδρομίων, που αν ξεχαστείς και πέσεις μέσα, το ωωωωωω σου θα ακουστεί για ένα τέταρτο και βάλε. Και μην ψάχνεσαι για το που. Πάνε στην ευθεία της Παλιάς Εφορείας και φεύγοντας για Κουραδά, θα δεις τις γούρνες. Πρόσεξε μην πέσεις μέσα.
ΥΓ: Τι ήταν αυτό ρε με τα σκατοσίδερα που βάλατε εκεί ρε; Επτά στα δέκα έχουν ξεχαρβαλωθεί και κρέμονται δεξιά, αριστερά, πάνω ή κάτω (δάσος από σίδερα που απορώ πως οι  γύφτοι δεν τα μαζεύουν) και δεν πέρασε ούτε χρόνος από την παράδοση τους στο κοινό. Γιατί ρε δεν τα ξηλώνετε τελείως; Τι περιμένετε; Να σκοτωθεί κανένας; Κι ύστερα τι σας νοιάζει; Ο εργολάβος τις έχει ήδη πληρωθεί, οπότε;;;;

ker@ilidis