Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ο Καραμανλής έχει αδυναμία στις όμορφες ξανθιές κι από την Πιερία, έφυγε για τας Σέρρας.... Αχ Αννούλα του χιονιά που δεν είσαι πια μαζί του...


Οι δυο αυτές φωτογραφίες του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, είναι με διαφορά πολύ πολύ λίγων ημερών. Η μια είναι από την προηγούμενη Βουλή κι η άλλη από την τωρινή.
Στην χθεσινή ορκωμοσία, όλοι πίστευαν πως αυτή που ασπαζόταν ο Πρώην Πρωθυπουργός ήταν η εκ Πιερίας πρώην ήδη Αννούλα του Χιονιά, κατά κόσμον Αννούλα Μάνη. Και τα φλας άστραψαν καθώς ο Καραμανλής και την αγκάλιαζε και την φιλούσε και την χαιρετούσε κι έδειχνε πως την ήξερε και την ήθελε εκεί συνέχεια.
Και τα φλας άστραψαν, να αποθανατήσουν το φιλί και την αγκαλιά του Καραμανλή με την κούκλα ξανθιά κι όμορφη της Βουλής.
Η πρώτη εύκολη σκέψη, ήταν πως ήταν η ΌΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ η κυρία με το λευκό σέξι ταγιέρ, όμως όχι....
Ήταν η Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή και τα μυαλά στα κάγκελα.
Με Σούπερ Ντούπερ σέξυ κι ουάου ταγιέρ και στα χέρια μια φοβερή θαλασσιά τσάντα Chanel, μάγεψε τον Καραμανλή κι εκείνος ξέχασε τα ένθερμα και ένθερμα της πρώην Βουλής και της Όμορφης Αννούλας και τώρα ψηφίζει Σέρρες. Ή καλύτερα ψηφίζει πλέον Σερραίες.
Για την ιστορία να πούμε πως η κυρία της Πιερίας και σύζυγος του πρώην Δημάρχου, δεν είναι πλέον στη Βουλή, καθώς η Πιερία έβγαλε έναν και μόνο Βουλευτή τον Κώστα Κουκοδήμο κι εκείνη, έφυγε στο σπίτι της.
Ο Καραμανλής έχει αδυναμία στις όμορφες ξανθιές κι από την Πιερία, έφυγε για τας Σέρρας.... Αχ Αννούλα του χιονιά που δεν είσαι πια μαζί του, εις την Βουλήν...
Η όμορφη στο σπίτι της κι ο Καραμανλής να ασπάζεται άλλη ...όμορφη!!!

ker@ilidis