Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Metropolis 106,7 και βλέπεις ...ραδιόφωνο

Το Metropolis 95,5 και στην Πιερία πλέον…
Μετά την Χαλκιδική, τις Σέρρες, την Καβάλα, τώρα και στην Κατερίνη το πρώτο ραδιόφωνο της Μακεδονίας. Και το όνομα αυτού Metropolis 106,7 Πιερίας.
Την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 6 μμ επιτελείο του Μακεδονικού Πρώτου Ραδιοφώνου, θα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου ραδιοφώνου στο Κέντρο της Κατερίνης, σε μια γιορτή των ερτζιανών.
Επικεφαλής ήταν ο Παύλος Ανδρόνης και μαζί του οι: Κυριάκος Θωμαϊδης, Κωστής Ραπτόπουλος, Νίκος Κουλιανός, Γιώργος Μπούζος…
Από πλευράς του Πιερικού Ραδιοφώνου το γενικό πρόσταγμα είχε ο Π. Δ. Κεραηλίδης και μαζί του το βαρύ πυροβολικό του σταθμού, Μπάμπης Πεϊδης, Δημήτρης Κεραηλίδης και Λάζαρος Βρεττός. Η ομάδα των ραδιοφωνικών παραγωγών του σταθμού, είναι πανέτοιμη και ενέταξε τις δικές της δυνάμεις, μέσα από το τοπικό βλέμμα στην νέα προσπάθεια. Ονόματα όπως ο Μιχάλης Βασιλειάδης, ο Ανδρέας Καρασαββίδης, ο Διονύσης Κοσκινάς, ο Αντώνης Γκουρμάνος, ο Χάρης Λάμπρου κι ο Νίκος Μαυρίδης και πολλά άλλα παιδιά, γεμάτα όρεξη, έβαλαν πλώρη για άλλα τοπικά αθλητικά ταξίδια κι όχι μόνον.
Εννοείται πως, πλήθος εκπομπών του αδερφού ραδιοφώνου, αναμεταδίδονται μέσα από τη συχνότητα του Νέου Metropolis 106,7 που εκπέμπει με νέα μηχανήματα, σε νέες εγκαταστάσεις από το κέντρο της πρωτεύουσας της Πιερίας, για όλο το φάσμα της εκπομπής του.
Γιατί έτσι μας αρέσει.....
Metropolis 106,7 και βλέπεις ...ραδιόφωνο”.