Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Metropolis Πιερίας 106,7: Το νέο μέλος της οικογένειας!

Το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της Βόρειας Ελλάδας αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα και απέκτησε ένα ακόμη αδελφάκι στην Κατερίνη....


Το κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο έχει ένα ακόμη αδελφάκι: Το Metropolis Πιερίας 106,7. Η πανηγυρική «πρώτη» έγινε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου ραδιοφώνου, στο κέντρο της Κατερίνης (Μεγάλου Αλεξάνδρου 9).

Τα εγκαίνια αποδείχθηκαν ξεχωριστό γεγονός για την Κατερίνη. Από το Metropolis 95,5 ήταν εκεί ο ιδιοκτήτης του ομίλου Metromedia Παύλος Ανδρώνης, o διευθυντής Γιώργος Μπούζος, ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο Κωστής Ραπτόπουλος και ο Νίκος Κουλιανός.


Από το Metropolis Πιερίας 106,7 ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης Κεραηλίδης, μαζί με όλα τα παιδιά του σταθμού, σήμαναν την έναρξη της νέας προσπάθειας παρόντων πολλών προσωπικοτήτων του νομού.

Παρόντες ήταν επίσης ο ολυμπιονίκης και βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και ο Νίκος Καλαμπάκας, παλιές δόξες του πιερικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο, ο Γιώργος Καμπερίδης, σχεδόν όλοι οι αθλητικοί συντάκτες του Νομού Πιερίας και πολλοί αθλητές, πρώην ή εν ενεργεία. Ακόμη, γίγαντες του επιχειρείν του τόπου, όπως ο Μάκης Αμβροσιάδης, ο Βασίλης Λάμπρου, με τη σύζυγό του, πρόεδρο των ξενοδόχων της Πιερίας, Ευαγγελία Ξυπτερά και η εκδότρια της εφημερίδας «Ενημέρωση», Σμαρώ Γιαννούλη.