Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Θοδωρής Βροντινός, το αστέρι του στίβου, που γεννήθηκε στην Κατερίνη και λάμπει με πανελλήνιο ρεκόρ στον Στίβο

ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗ ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗ.....
Ο δικός μας ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ, αστέρι του στίβου, με την ομάδα 4Χ100 στους Κ23, έκαναν Πανελλήνιο Ρεκόρ.....
Ο νεαρός Κατερινιώτης, είναι 22 ετών και συνεχίζει να δίνει ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Προπονητής του είναι ο ΧΑΡΗΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΔΗΣ, που τον προετοιμάζει για μεγάλα πράματα, τα οποία οσονούπω θα τα ζήσουμε...
Είναι ένα ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, που λάμπει και φωτίζει το αύριο του αθλητισμού της Πιερίας.

Να και το ιστορικό του ρεπορτάζ από την σελίδα του επίσημου ΣΕΓΑΣ: 
Ο Χάρης, στη φωτογραφία, μας δείχνει το μετάλλιο του Θοδωρή, δείγμα του σήμερα στο δρόμο για το αύριο του Αθλητισμού της Κατερίνης

Οι Βασίλης ΜυριανθόπουλοςΘοδωρής ΒροντινόςΓιάννης Γρανιτσιώτης και Νίκος Παναγιωτόπουλος τερμάτισαν σε 39.92 και βελτίωσαν το 39.98 που κατείχαν οι Γκαβέλας, Πουλιόγλου, Γκούσης και Χοίδης από το μακρινό 1999! Οι τέσσερις αθλητές παρότι έκαναν κάποια λάθη στις αλλαγές πέτυχαν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που τους δίνει το δικαίωμα να σκέφτονται με αισιοδοξία την παρουσία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Φινλανδίας. 

Οι τέσσερις αθλητές πανηγύρισαν την επίδοση τους, αγκαλιά με τα μέλη της ομάδας 4Χ100 μ. των Ανδρών που έτρεχαν στην ίδια σειρά, αλλά και της τρίτης ελληνικής ομάδας , που έτρεχε στον αγώνα. 

Η ομάδα των Ανδρών με τους Νίκο ΕμπέογλουΚώστα ΔουβαλίδηΣωτήρη Γκαραγκάνη και Γιάννη Νυφαντόπουλο τερμάτισε σε 39.77 και ήταν νικήτρια, ενώ η δεύτερη ελληνική ομάδα με τους Παπαμαργαρίτη, Χάιδα, Τριβυζά και Στέφη ήταν τέταρτη με 40.98.


Θεοχάρη Βαρυτιμίδη κι αδερφέ κι εσύ ΜΕΓΑΛΕ μικρέ Θοδωρή Βροντινέ - τι κι αν λίγοι τονίζουμε την παρουσία σας στα ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

Είμαστε λίγοι, μα καλοί...

Κι εσείς είστε λίγοι κι ...ΑΣΤΕΡΙΑ, που σας θέλουμε στη ζωή μας, για να φωτίζετε τον δρόμο των αυριανών νέων Κατερινιωτών, που θα βαδίσουν, πάνω στα δικά σας όμορφα βήματα!


Ker@ilidis