Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ..."ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ" ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ

Ο "ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΗΡ" ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ - ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;;;
Ά ρε Ηλία Χατζηχριστοδούλου, όταν κάνεις κινήσεις νίκης, άντε εγώ να μην τις υπογραμμίσω.
Εσύ χέρι χέρι με τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, στο δρόμο καλύτερη ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ στην Πιερία μας;
Τι εννοώ;
Να τι έγραψες πριν λίγο:

>>Μαζί μας ο Ευαγγέλου Λεωνίδας, Υποψήφιος Σύμβουλος στην Επιμελητηριακή Πορεία, με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου. Ο Λεωνίδας διατηρεί επί τρεις δεκαετίες καλλιτεχνικό εργαστήριο με τον διακριτικό τίτλο «Πανσέληνος». Ασχολείται με την αγιογράφηση φορητών εικόνων και την κατασκευή εκκλησιαστικών ειδών. Αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών SCUOLA DI ARTI στην Περούτζια της Ιταλίας.  
Διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος της Ένωσης Εικαστικών Καλλιτεχνών Ν. Πιερίας και μέλος της Ένωσης Χειροτεχνών Καλλιτεχνών Ελλάδος, ενώ διδάσκει επί σειρά ετών αγιογραφία σε ΚΕΚ και αγγειοπλαστική σε δημοτικά σχολεία. 
Συνεργάστηκε στην Ιερά Νέα Σκήτη Αγίου Όρους με τον αγιογράφο Ιερομόναχο Γαβριήλ και εργάστηκε επανειλημμένως για τη διοργάνωση εικαστικών εκθέσεων στον Ν. Πιερίας, ενώ παράλληλα συμμετείχε και ο ίδιος σε εκθέσεις εντός και εκτός νομού. Απέκτησε μουσική παιδεία από τα παιδικά του χρόνια και διετέλεσε μόνιμο μέλος της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας.  
Είναι έγγαμος με την Ευαγγέλου Αλεξάνδρα και πατέρας 3 παιδιών. 
Ο Λεωνίδας συνδυάζει την επιτυχημένη του επαγγελματική πορεία με την αποδεδειγμένη του καλλιτεχνική ευαισθησία. Η υποψηφιότητα πράγματι κοσμεί το επιμελητηριακό μας ψηφοδέλτιο. 

Καλωσόρισες Λεωνίδα στην Επιμελητηριακή Πορεία!<<

Ναι, ο Λεωνίδας Ευαγγέλου είναι μια ήσυχη δύναμη στα επιχειρηματικά του τόπου μας.
Και η πορεία του;;;
Κόσμημα...
Εικόνισμα.
Τι; Έ, ναι... Είναι ο άνθρωπος που την εικόνα την έβαλε στο σπίτι μας και δι' αυτού με την επιχείρηση του, κρατά το χριστιανικό φρόνημα ψηλά.
Και τώρα πιάνει το χέρι του Προέδρου ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, στο δρόμο για τη νέα θητεία του.

Ηλία, με ανθρώπους σαν τον Λωνίδα, νομίζω πως το "χεις"...

ΥΓ: Ο Λεωνίδας Ευαγγέλου, πρόσφερε στην κοινωνία της Πιερίας τρία παιδιά διαμάντια - έναν γιατρό καρδιολόγο για να κάνει καλά τις ...καρδιές μας και δυο κυρίες - εκπαιδευτικούς, να διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας - συν Θεώ βέβαια, κι όχι απλά 3 παιδιά Ηλία μου καλέ (χα χα χα).

Δημήτριος Παν. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος