Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

ΝΑ Η "ΠΑΡΕΑ" ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΙOΛΙΟΥ - ΟΙ ...ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΡΕΣ ΚΙ ...ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΕΣ - ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ...ΑΝΤΕΞΕΙ
Ας κάνουμε ταμείο για τους ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ...
Τι λέτε;;;; Όσο βέβαια μπορούμε, διότι τα φώτα εκεί, πάντα πέφτουν στον Δήμαρχο κι ανάβει και κάνα ...σπιρτούλι και για τους γύρω του.

Στην κορυφή σαν πάντα, λίρα 100, ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΡΙΑΤΗΣ....
Πασπαρτού... Ο Αντιδήμαρχος που τα κάνει όλα και συμφέρει ο παλιός και μάχιμος του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ εκεί και δίπλα πάντα στον Γερολιόλιο κλπ κλπ...

Αμέσως δίπλα κι όχι κάτω, βάζω τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, τον Αντιδήμαρχο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ...ΟΛΥΜΠΟΥ!!!
Που με χωριά πονεμένα υπ' ευθύνην, παλεύει με το θηρίο που λέγεται, νερό, πράσινο, χαλασμένοι δρόμοι, χαλασμένα χωριά. Με ένα ΔΙΟΝ στο "ρίξιμο" και μια ΚΑΡΙΤΣΑ επίσης.
Κατά τα άλλα, φιλότιμος, όμως.... Θέλει δουλειά αδερφέ και ...φράγκα, που δεν τα έχετε.

Η ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΡΖΟΥΡΑ, υπουργός ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ... Γιατί όχι; Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, ή αλλιώς για τη Σοφία "Αν δεν βοηθήσεις το χωριό σου, θα πέσουν να σε 'πλακώσουν';".

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΟΒΑΣ, υπουργός ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ και ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΖΩΝΩΝ... Πόνος εκεί κάτω στα παράλια του Δήμου. Παλεύει ο μικρός της πολιτικής όμως....
Δημήτρης Πατσιαρίκας - η έκπληξη του "αύριο", που ήρθε στα κατά 'κει για να μείνει. Ακόμα και ως μελλοντικός Δήμαρχος. Ακόμα και ως πρόταση υποψήφιου βουλευτή στα μετά.

Υπάρχουν και κάποιοι: Βροχαρίδης, Τζήμας και Πούλιος;;; Δεν ξέρω, όμως έτσι νομίζω...
Κάνουν κι αυτοί δουλειά. Σαν τι δουλειά;;; Θα ρωτήσω τον Άρχοντα Γερολιόλιο και θα σας πω.

ΥΓ: Τη φωτογραφία την πήρα απ' τη φίλη μου τη ΣΜΑΡΩ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ - ευχαριστώ για τη δουλειά καλή κυρία της ενημέρωσης της Πιερίας.

Δημήτριος Παν. Κεραηλίδης
Συγγραφέας - Δημοσιογράφος