Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Ολοκληρώνεται στο τέλος του 2009 το κλειστό Γυμναστήριο

Συνεχίζονται τα αθλητικά έργα στο δήμο Δίου


Εγκαινιάζεται στα μέσα Μαρτίου το Ιατρικό Αθλητικό Κέντρο στην Κονταριώτισσα








Σημαντικά έργα αθλητικών υποδομών πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στο δήμο Δίου με κύριο αυτό του κλειστού γυμναστηρίου που είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ελλάδα 2004».

Το έργο κατασκευάζεται σε δημοτική έκταση στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Αγίου Σπυρίδωνα και είναι συνολικού προϋπολογισμού περίπου 1εκατ.ευρώ και χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η ολοκλήρωσή του προβλέπεται στο τέλος του 2009.

Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι εργασίες κατασκευής αποδυτηρίων και κερκίδων στο Δημοτικό Γήπεδο του Δ.Δ. Βροντούς, προϋπολογισμού 250.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Θησέας».

Οι εργασίες ολοκληρώνονται στις αρχές του καλοκαιριού. Εντός των ημερών δημοπρατείται και η κατασκευή κερκίδων στο Δημοτικό Γήπεδο του Δ.Δ. Αγίου Σπυρίδωνα. Και το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Θησέας».

Επίσης, εγκαινιάζεται έως τα μέσα Μαρτίου το Ιατρικό Αθλητικό Κέντρο που δημιουργήθηκε στο Δ.Δ. Κονταριώτισσας σε συνεργασία του Δήμου Δίου και της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Το κέντρο αυτό έχει ως σκοπό την κάλυψη ιατρικών εξετάσεων στους αθλητές όλων των συλλόγων του νομού.

Εργασίες βελτίωσης και των άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων πραγματοποιούνται και στα υπόλοιπα δημοτικά γήπεδα του Δήμου.