Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Με τη φράση ότι ο πρωθυπουργός «είναι πολύ νέος για να σκέφτεται να συνταξιοδοτηθεί» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε δήλωση που φέρεται να έκανε ο κ. Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με την οποία δήλωνε «κουρασμένος» και έτοιμος να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος, εάν η ΝΔ ηττηθεί στις εκλογές.

Ο κ. Αντώναρος έκανε λόγο για ευφάνταστα σενάρια και πρόσθεσε ότι δεν θα μπει σε συζήτηση αν έγινε, ή όχι, και με ποιο πλαίσιο η συγκεκριμένη συνάντηση κατά την οποία φέρεται να έγινε η δήλωση.

«Ο πρωθυπουργός είναι σε συνεχή δράση. Είναι, φυσικά, παρών με όλες του τις δυνάμεις, με όλο του το σφρίγος, ειδικά στη σημερινή πολύ δύσκολη διεθνή συγκυρία» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητά του ότι «με τον Κώστα Καραμανλή θα πάει η ΝΔ -όταν έρθει η ώρα, όπως προβλέπει το Σύνταγμα- στις εκλογές και είμαι βέβαιος ότι θα τις κερδίσει».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real news ο κ. Καραμανλής έχει δηλώσει: «Είμαι ήδη πρόεδρος της ΝΔ για περισσότερα από 12 χρόνια. Έχω κουραστεί. Θα εργαστώ σκληρά μέχρι τις εκλογές, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις στη μάχη για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, αλλά αν παρά ταύτα οι εκλογές χαθούν, θα φύγω».