Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-2

Ο Πιερικός ηττήθηκε στο γήπεδό του από την Καλαμάτα με 2-1 μετά από μέτρια εμφάνιση.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευτήκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τους απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Πιερικός βαθμολογικά αδιάφορος μεν δικαιούνταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα αλλά δεν τα κατάφερε..

Στο 9ο λεπτό ο Περέιρα έφυγε πίσω από το κέντρο μόνος σε αντεπίθεση και πλάσσαρε τον Καρακούτση για το 0-1.

Στο 11’ ο Περειρα από καλή θέση σούταρε πάνω στον Καρακούτση χάνοντας ευκαιρία για το 0-2.

Στο 16 ‘ ο Θάνος σούταρε έξω από την περιοχή αλλά ο Καλομοίρης μπλόκαρε.

Στο 49’ ο Σερζίνιο έκανε σέντρα ο Θάνος έπιασε κεφαλιά στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Ντεμπελέ με νέα κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 51’ σε σέντρα του Περέιρα ο Παντελιάδης στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2.

Στο 75’ ο Περέιρα σούταρε αλλά ο Καρακούτσης απόκρουσε σωτήρια.

Στο 82’ ο Σερτζίνιο σούταρε μόλις άουτ ενώ στο 85’ ο Φρεντερίκς βρέθηκε μόνος στην περιοχή εκεί κοντραρίστηκε με τον Δεδέ, η μπάλα έφτασε στον Βερμπη ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής μετά από υπόδειξη του βοηθού ακύρωσε το γκολ ως οφ-σαιντ.

Τέλος στο 89 ο Ροντρίγκεζ εκτέλεσε φάουλ από μακριά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καρακούτσης.

Παραφωνία η διαιτησία του Ζαχαριάδη από την Θεσ/νίκη και των βοηθών του που σφύριζε ότι ήθελε με αποκορύφωμα την ακύρωση του γκολ του Πιερικού

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καρακούτσης, Παέζ, Τασίδης, Χατζόπουλος, (73’ Βέρμπης), Παντελιάδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, (59’ Λουτσιάνο), Ντεμπελέ, Σερτζίνιο, Φρέντερικς, Θάνος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καλομοίρης, Ηλιόπουλος, Δέδες, Γενιτσαρίδης, (75’ Νικητόπουλος), Ροντρίγκεζ, Περέιρα, (87’ Σκόντζα), Μπριλάκης, Τάσιτς, Κωνσταντόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Τζανετάκος, (78’ Σκαρλάτος).