Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

“Τα Ματωμένα Χώματα”,


















Τις θερμές της ευχαριστίες στο Νομάρχη Πιερίας και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας για τη συμβολή τους στην επιτυχή υλοποίηση και ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς “Τα Ματωμένα Χώματα” εξέφρασε η διευθύντρια παραγωγής της εταιρείας “Pass Television” Βιργινία Αρτοπιού με επιστολή προς τον Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου.
Όπως τονίζει στην επιστολή της η κ. Αρτοπιού, χωρίς τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε η Νομαρχία Πιερίας στους συντελεστές παραγωγής, το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου τηλεοπτικού έργου δεν θα ήταν το ίδιο.
Η σειρά “Τα Ματωμένα Χώματα”, τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κλασικού μυθιστορήματος της Διδώς Σωτηρίου από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη, προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία και κριτική αναγνώριση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.


Πιο συγκεκριμένα, η επιστολή έχει ως εξής:

“Αξιότιμε κε Παπαστεργίου,

Μέσω της παρούσης επιστολής θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια για την αρωγή που μας προσφέρατε στο εγχείρημα της μεταφοράς στην τηλεόραση του τηλεοπτικού μυθιστορήματος της Διδώς Σωτηρίου “Τα Ματωμένα Χώματα”.
Η σειρά μας προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία και κριτική αναγνώριση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Στο τέλος λοιπόν αυτής της ιδιαίτερα φιλόδοξης αλλά και απαιτητικής παραγωγής σας ευχαριστούμε εγκάρδια για τη σημαντική βοήθεια που μας προσφέρατε στην ολοκλήρωση του έργου μας, δίχως την οποία το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.

Με εκτίμηση
Βιργινία Αρτοπιού
Διευθύντρια Παραγωγής”