Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...!!!

Το ιταλικό περιοδικό L'Espresso δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του αποσπάσματα ενός διαλόγου που φέρεται να έγινε μεταξύ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της Πατρίτσια Ντ' Αντάριο, της συνοδού που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Ιταλό πρωθυπουργό.

Στη συνομιλία αυτή που, σύμφωνα με το περιοδικό, ηχογραφήθηκε το περασμένο φθινόπωρο στο σπίτι του "Καβαλιέρε" στη Ρώμη, ακούγεται μια ανδρική φωνή- που αποδίδεται στον Μπερλουσκόνι- να απευθύνεται σε μια γυναίκα: "Θα κάνω κι εγώ ένα ντους... και μετά, θα με περιμένεις στο μεγάλο κρεβάτι αν τελειώσεις πρώτη;"

"Ποιο μεγάλο κρεβάτι; Αυτό του Πούτιν;" ρωτά μια γυναικεία φωνή (αυτή της Πατρίτσια Ντ' Αντάριο). Ο άνδρας απαντά καταφατικά και η γυναίκα συνεχίζει: "Α, τι χαριτωμένο που είναι.. αυτό με τις κουρτίνες".

Σύμφωνα με την Ντ' Αντάριο, ο Μπερλουσκόνι έχει ένα κρεβάτι με ουρανό, δώρο του πρωθυπουργού της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Ντ' Αντάριο βρίσκεται στο επίκεντρο δικαστικής έρευνας- στην οποία πάντως δεν εμπλέκεται ο Μπερλουσκόνι- με κατηγορούμενο έναν επιχειρηματία που κατηγορείται για διαφθορά και φέρεται να "προμήθευε" τα διάφορα πάρτι με κοπέλες. Η ίδια είπε στον Τύπο ότι πήγε δύο φορές στο σπίτι του Μπερλουσκόνι αφού της υποσχέθηκαν ότι θα λάμβανε το ποσό των 2000 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος του Μπερλουσκόνι, Ντανιέλε Καπετσόνε, χαρακτήρισε "θλιβερή" τη δημοσίευση των συνομιλιών ενώ ο υπουργός της κυβέρνησης, Τζιανφράνκο Ροτόντι, υποστήριξε ότι τα αριστερά μέσα ενημέρωσης θέλουν να "εκφοβίσουν" την κυβέρνηση "παραβιάζοντας κάθε ηθική στη δημοσιογραφία".