Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

QUEEN SOFIA
























Επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» πραγματοποίησε τη Δευτέρα η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία. Μαζί με την αδελφή της, τις κόρες της και τα εγγόνια της επισκέφτηκαν το σύστημα Εικονικής Πραγματικότητας, καθώς και τη «Θόλο».

Τη Βασίλισσα Σοφία συνόδευσαν 10 ακόμα μέλη της βασιλικής οικογένειας: η αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη, οι κόρες της Ινφάντα Ελένα και Ινφάντα Κριστίνα με το σύζυγό της Ινάκι Ουρνταγκαρίν, καθώς και τα έξι εγγόνια της.

Κατά τη δίωρη παραμονή τους στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ξεναγήθηκαν από το διευθύνοντα σύμβουλο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού Δημήτρη Εφραίμογλου στις εκθέσεις και τις δραστηριότητες του «Ελληνικού Κόσμου».

Η ξενάγηση ξεκίνησε από την έκθεση «Συνάντηση στην Αρχαία Αγορά» και συνεχίστηκε στο σύστημα Εικονικής Πραγματικότητας «Κιβωτός», όπου τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, φορώντας τα ειδικά στερεοσκοπικά γυαλιά, παρακολούθησαν την «Περιήγηση στην Αρχαία Ολυμπία».

Η επίσκεψή τους έκλεισε στη «Θόλο», το υπερσύγχρονο Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας, όπου παρακολούθησαν την προβολή «Διαδραστική Περιήγηση στην Αρχαία Αγορά».

Newsroom ΔΟΛ

STH FOTO: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ -ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ "ΜΗΤΕΡΑ"- ΚΑΙ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, -ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ