Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ...!!!!!

Πολύ ανησυχητικά μηνύματα φτάνουν στη Ρηγίλλης από την περιφέρεια καθώς ορισμένοι πρόεδροι των ΝΟΔΕ έχουν αρχίσει να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη προκειμένου να ανακόψουν το επαπειλούμενο κύμα ρεβανσισμού.
Στη Λαμία συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ πήραν τα κλειδιά του γραφείου και του αυτοκινήτου από τον πρόεδρο του νοσοκομείου, ενώ σε διάφορους οργανισμούς του Δημοσίου τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν από τους προέδρους και τους διοικητές τα οργανογράμματα των υπηρεσιών με προφανή στόχο τις επόμενες ημέρες να προβούν σε μετακινήσεις υπαλλήλων.
Όσο κι αν ακούγεται παράξενο και παράδοξο , στη Νέα Δημοκρατία κανείς δεν ασχολείται με αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα, αντιθέτως ο ίδιος ο Παπανδρέου - και προς τιμήν του - έχει ζητήσει να τον ενημερώνουν οι υπουργοί του όπου διαπιστώνονται τέτοια θέματα. Γι΄ αυτό άλλωστε δεν συμπεριέλαβε κανέναν από τους μεγαλοσυνδικαλιστές στα ψηφοδέλτια και δεν θέλησε να συνομιλήσει μαζί τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Η κατάσταση έχει αρχίσει να λαμβάνει  διαστάσεις αλλά κανείς από τους επιτελείς της Ρηγίλλης δεν μπαίνει στον ... κόπο να ενημερώσει τον Καραμανλή.