Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

MADONNA





Η διάσημη τραγουδίστρια, Madonna, σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδό της στο Λονδίνο για φαγητό, έδειχνε εμφανώς πιο νέα και λαμπερή από ποτέ, κάνοντας όλους να αναρωτηθούν τι έχει αλλάξει στη ζωή της.

Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για εκείνη, καθώς πήρε διαζύγιο από τον Guy Ritchie και έκανε μια εξαντλητική παγκόσμια περιοδεία.
Η 51χρονη Madonna, εμφανίστηκε στο εστιατόριο Locanda Locatelli, φορώντας στενή γκρι φούστα κάτω από το γόνατο, δερμάτινο μαύρο μπουφάν, ψηλοτάκουνες γκρι γόβες και μαύρη τσάντα. Στα χέρια φορούσε μαύρα κοντά γάντια, που είχαν καλύψει τα "αδύνατα σημεία" που έδειχναν την πραγματική της ηλικία.
Το σώμα της θα το ζήλευαν ακόμα και 20άρες, καθώς γυμνάζεται έξι μέρες την εβδομάδα για δύο ώρες, κάνοντας σκληρή προπόνηση από την προσωπική της γυμνάστρια.
Κατά την έξοδο της από το εστιατόριο όλοι "έπεσαν" πάνω της για να τους αποκαλύψει το μυστικό που την κάνει τόσο λαμπερή και φρέσκια, ωστόσο εκείνη κράτησε επτασφράγιστο μυστικό το ελιξίριο της ομορφιάς της. Αρνήθηκε να πει ακόμα και ποιες κρέμες χρησιμοποιεί.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επισκεφτεί κλινική στο Μπέβερλι Χιλς που ειδικεύεται σε αισθητικές επεμβάσεις, για να κάνει τη γνωστή μέθοδο "κορδόνι", που κοστίζει μόλις 4.300 λίρες.
Στο παρελθόν είχε δηλώσει: "Δεν είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων, αλλά δεν είμαι και διατεθειμένη και να το συζητάω αν κάνω κάτι".