Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Καθεστώς τρόμου στη Ρηγίλλης.

 Οι μηχανισμοί που ευθύνονται για την ήττα της ΝΔ στο πλευρό του Σαμαρά!




Γιατί μας τάχουν πρήξει κάποιοι με τους μηχανισμούς!

Κλίμα τρομοκρατίας στα κεντρικά του κόμματος. Γι’ αυτό "καταλογίζει" η πλευρά Σαμαρά, μηχανισμούς και συμφέροντα στη Ντόρα. Επειδή έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Γιατί και οι μηχανισμοί και τα συμφέροντα (Βγενοπουλαίοι, Κοκάλληδες. Μπομπολαίοι και σία) έχουν προ πολλού επιλέξει Σαμαρά. Και οι μηχανισμοί αποκαλύπτονται αργά αλλά σταθερά. Καταρχάς οι μηχανισμοί της Ρηγίλλης, αυτοί που ηττήθηκαν. Αυτοί που είχαν βάλει σε μια γυάλα τον Καραμανλή, μην τυχόν και τον πειράξει ο «αέρας της κοινωνίας»! Αυτοί που έχουν βάλει τις καρέκλες πάνω από το κόμμα και τις φιλοδοξίες τους υπεράνω της παράταξης.

Αυτοί που σήμερα απειλούν θεούς και δαίμονες αν υποψιαστούν ότι κάποιος στα κεντρικά κλίνει λίγο προς Ντόρα. Απαγορεύεται. Απειλούν με πογκρόμ και διώξεις οι εσωκομματικοί μηχανισμοί του Σαμαρά που ελέγχουν …. και τα κεντρικά. Επιβάλλουν την απόλυτη σιωπή και τρομοκρατούν τους «διαφωνούντες», τους «αποστάτες» και τους «παρείσακτους»! Έτσι αντιμετωπίζουν όποιον δεν έχει υποκύψει στον Αντώνη! Εγκαλείται στην τάξη όποιος αποκαλυφθεί για «αποκλίνουσα» κομματική συμπεριφορά …. δηλαδή στηρίζει Ντόρα!

Η καταγγελία αφορά συγκεκριμένο εσωκομματικό μηχανισμό και συγκεκριμένα πρόσωπα στη Ρηγίλλης που έχουν ξεσαλώσει τελευταία. Θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες για να κατονομάσουμε τους κυρίους που θεωρούν τη Ρηγίλλης ιδιοκτησία τους και μαγαζάκι τους. Γιατί οι απειλές φυσικά και δεν περνούν ενώ παραβλέπουν ότι γνωρίζουμε τα έργα τους τα «θαυμαστά»!

Να μην σας πούμε φυσικά ότι και αυτοί οι «μαχόμενοι» μηχανισμοί πήραν σβάρνα τα γραφεία για να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους σε κάθε ενδεχόμενο σενάριο μετά την 29η Νοεμβρίου. Εννοείται… Όπως επίσης καταλαβαίνεται ποια δεν μπορούσε να τους εγγυηθεί τίποτα και ποιος τους εγγυήθηκε.

«Ευκαιριακές συμμαχίες» για τις καρέκλες και τα οφίτσια!



το έστειλε ο exastal