Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΔ

Σε ανταλλαγή φαρμακερών σχολίων και δηλώσεων μεταξύ των στρατοπέδων Ντόρας Μπακογιάννη και Αντώνη Σαμαρά εξελίσσεται πλέον η προεκλογική κούρσα διαδοχής στη ΝΔ.

Την Πέμπτη, η Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε Πλαίσιο αρχών, αφήνοντας νέες αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά για πειχαράκωση του κόμματος. Aναλυτικά.
Και ο Μεσσήνιος πολιτικος χρησιμοποίησε όμως αιχμηρή γλώσσα, λέγοντας ότι "κάποιους ενοχλησε η συγκλιση με Αμβραμόπουλο." Περισσότερα
Ψωμιάδης: Με πιέζουν και εκκλησιαστικοί κύκλοι
Δεν πρόκειται να αποχωρήσω από την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ, θα συνεχίσω μέχρι το τέλος, επέμεινε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνάντηση που είχε με μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Εξέφρασε ανησυχία για την «επόμενη μέρα» στη Ν.Δ., τόνισε την ανάγκη της ενότητας και μιλώντας σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς είπε ότι δέχεται πιέσεις και από εκκλησιαστικούς κύκλους για να αποχωρήσει,.
"Στη Νέα Δημοκρατία παίζουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ", τόνισε σε συνέντευξή του στον Real FM, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος εκτίμησε ότι "η ΝΔ έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει ενωμένη με αρχηγό τη Ντόρα Μπακογιάννη".