Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΝΔ



Περιοδείες στην περιφέρεια πραγματοποιούν οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ, μια ημέρα μετά την απόφαση της ΚΕ του κόμματος για την εκλογή προέδρου από τα μέλη και όσους εγγραφούν μέλη την ημέρα της ψηφοφορίας στην ηλεκτρονική βάση του κόμματος.




Η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε  το Αγρίνιο, ενώ αναμένεται να μεταβεί και στην Πάτρα.
«Η οργανωτική ανανέωση είναι αναγκαία, αλλά όχι από μόνη της ικανή συνθήκη για να ξανασηκωθούμε ψηλά» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη στη διάρκεια της περιοδείας της Η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε πως η ΝΔ «χρειάζεται να επιβεβαιώσει και να ενισχύσει την απήχησή της, ως η σύγχρονη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά δύναμη».




Σε συνέντευξη του που δημοσιεύται σήμερα στη «Real News» ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται ενωτικός, τονίζοντας πως αν εκλεγεί δεν θα διαιρέσει την κοινωνική βάση σε δεξιούς και κεντρώους.
Επισημαίνει δε πως θα διευρύνει τη ΝΔ προς όλες τις πλευρές και θα κάνει ξανά τις ιδέες της μαγνήτη για ολόκληρη την κοινωνία. Σε Περιστέρι, Μαρούσι και Ιωάννινα περιοδεύει ο Αντώνης Σαμαράς.




O Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» σημειώνει την ανάγκη «επανίδρυσης της παράταξης», καταγγέλοντας πως η δύναμη της κομματικής γραφειοκρατίας εμποδίζει τον εκσυγχρονισμό της ΝΔ.