Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Ο Νομάρχης Πιερίας στην τουριστική έκθεση Philoxenia




Έκλεισε τις πύλες της την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009 η 25η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia και για μια ακόμη χρονιά το περίπτερο της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών, με ένα καλαίσθητο χώρο, 100 τ.μ. που πρόβαλε με τον καλύτερο τρόπο τους τουριστικούς προορισμούς του Νομού.
Το περίπτερο της Πιερίας επισκέφθηκε την Κυριακή 1 Νοεμβρίου ο Νομάρχης Πιερίας και πρόεδρος της ΝΕΤΠ Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, ο οποίος συνομίλησε με τους τουριστικούς επιχειρηματίες του Νομού μας, που φιλοξενούνται στο περίπτερο, σημειώνοντας την έμφαση που δίνεται κάθε χρόνο στην τουριστική προβολή για την προσέλκυση του εσωτερικού τουρισμού.
Η δυναμική παρουσία της Πιερίας ήταν φανερή και από τη μεγάλη συμμετοχή των επαγγελματιών του τουρισμού κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο της ΝΕΤΠ Πιερίας, καθώς οι επιχειρηματίες του πιερικού τουρισμού είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τα πλεονεκτήματα της περιοχής, μέσα από το πλούσιο έντυπο και ψηφιακό προωθητικό υλικό για τον τουρισμό.