Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Στη μάχη της Σούπερ Λίγκα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
Στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας πέρασε ξανά ο Παναθηναϊκός (ο Ολυμπιακός παίζει αύριο), που στο πλαίσιο της 14ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ νίκησε 1-0 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Το ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πράσινο πάγκο συνοδεύτηκε με "τρίποντο" για το "τριφύλλι", χάρη σε γκολ του Σωτήρη Νίνη στο 73΄.

ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 0-1
Σπουδαία νίκη, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 57΄ λόγω αποβολής του Ουριμπάρι, πήρε ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τον Αρη με 1-0, στο πλαίσιο της 14ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η σημερινή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Αρη στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε αήττητος για 5ο συνεχόμενο ματς (3 ισοπαλίες και 2 νίκες). Το "χρυσό" γκολ για τους Αρκάδες πέτυχε ο Ουντότζι στο 12΄.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 1-0
"Εσπασε το ρόδι" για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Θύμιου Γεωργούλη στον πάγκο της ομάδας. Μετά από 5 ήττες και δύο ισοπαλίες, ο ΠΑΣ επέστρεψε στις νίκες με 1-0 επί του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ πέτυχε ο Κούσας στο 30΄ με κεφαλιά. Για τον Εργοτέλη η σημερινή ήταν η πρώτη ήττα μετά τις 24/10 (2-1 από τον Ολυμπιακό), καθώς η ομάδα της Κρήτης "μετρούσε" 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια.