Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Συνάντηση της Βουλευτή Πιερίας Μαρίας Μίχου με τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας




" Γίνονται βήματα υπεύθυνα με ειλικρίνεια και σοβαρότητα "

Για ζητήματα της επικαιρότητας, την πολιτική της κυβέρνησης σε διάφορους τομείς αλλά και για τοπικά θέματα, συζήτησε η βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου σε γεύμα που παρέθεσε στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Πιερίας το Σάββατο το μεσημέρι, σε γνωστό μαγαζί της Κατερίνης. Σε χαλαρό και φιλικό κλίμα η Βουλευτής αντάλλαξε απόψεις με τους δημοσιογράφους για το ασφαλιστικό, την ανάγκη αλλαγής του φορολογικού συστήματος, ζητήματα που αφορούν την παιδεία αλλά και την υγεία, σε μια προσπάθεια όπως είπε να μπει η χώρα αλλά και η Πιερία σε ρυθμό ανάπτυξης.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ
Η κα Μίχου ευχαρίστησε αρχικά τους δημοσιογράφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της και αναφέρθηκε στον πολύ σημαντικό ρόλο που έχουν στην ανάδειξη των προβλημάτων του νομού. Επίσης δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει και μίλησε για την προσπάθεια της κυβέρνησης.
"Κάνουμε μια προσπάθεια ως κυβέρνηση ουσιαστική για την Ελλάδα αλλά και για τον τόπο μας. Ανοίξαμε πολλά θέματα, για την παιδεία, την υγεία, την οικονομία, το ασφαλιστικό, θέματα τα οποία πιστεύουμε ότι πρέπει να τα δούμε πάλι από την αρχή. Γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά και εμείς ότι υπάρχουν προβλήματα. Δουλεύουμε σοβαρά και υπεύθυνα. Εμείς θέλουμε να μας κρίνετε εκ του αποτελέσματος, θεωρώ όμως ότι τα βήματα γίνονται υπεύθυνα με ειλικρίνεια και σοβαρότητα".

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
Σε ότι αφορά τα τοπικά ζητήματα η Βουλευτής εξέφρασε την εκτίμηση ότι προβλήματα τα οποία χρονίζουν θα προσπαθήσουμε να λυθούν και προς αυτή την κατεύθυνση καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από όλους τους Βουλευτές. "Αναδεικνύουμε τα προβλήματα όπως είδατε και εσείς, και σε πολλά μας βοηθάτε να τα αναδείξουμε ακόμη περισσότερο" σημείωσε η κα Μίχου.

Επίσης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ένστασης που κατατέθηκε από τον κ.Τσιτλακίδη λέγοντας πως το αποτέλεσμα τόσο από την Νομαρχία όσο και από το Πρωτοδικείο ήταν αυτό που μ΄ ανέδειξε Βουλευτή Πιερίας. "Φυσικά είχε δικαίωμα να κάνει την ένσταση του θα περιμένει το αποτέλεσμα από το εκλογοδικείο και ότι άλλο πέραν αυτού είναι αβάσιμο και προσωπικά δεν το αποδέχομαι" .