Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

“Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα”.

Ένα από τα πιο καυτά πρόσωπα που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση το 2009, είναι η εκρηκτική Πετρούλα Κωστίδου. Η νεαρή παρουσιάστρια του Star, από τις αρχές του χρόνου προβλέπει ναζιάρικα τα καιρικά φαινόμενα λέγοντας την ατάκα της χρονιάς “Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα”.

Το κορίτσι φωτιά, άφησε με το στόμα ανοιχτό το κοινό, με την πρωτότυπη και σέξι ενημέρωση καιρού, για τα ελληνικά δεδομένα. Η Πετρούλα, εμφανίστηκε στις οθόνες μας παρουσιάζοντας τον καιρό με λιγοστά σέξι ρούχα, εσώρουχα ή μαγιό, επιδεικνύοντας το υπέροχο, καλλίγραμμο κορμί της και φυσικά το πλούσιο στήθος της! “Μου αρέσει να είμαι σέξι, άλλωστε αυτό νομίζω ότι αρέσει σε κάθε γυναίκα” είπε η Πετρούλα στην “Πρωινή Μελέτη”.
Η 21χρονη παρουσιάστρια, έγινε πασίγνωστη και κέρδισε την αγάπη και το θαυμασμό όχι μόνο του αντρικού φύλλου, αλλά των γυναικών, των παιδιών ακόμα και των ηλικιωμένων! “Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Με πλησιάζουν και μου μιλάνε από παιδιά μέχρι παππούδες. Με αγκαλιάζουν...” δήλωσε η Πετρούλα.
Επίσης, να θυμίσουμε ότι η χάρη της Πετρούλας έφθασε μέχρι το εξωτερικό! Η ιταλική κρατική τηλεόραση έκανε εκτενές ρεπορτάζ για την ναζιάρα παρουσιάστρια και ανέφερε ότι οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται και πολύ για τον καιρό όταν βλέπουν το συγκεκριμένο δελτίο, αλλά για τα κάλλη της Πετρούλας.
http://www.nooz.gr/