Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Το νέο μυθιστόρημά της με τίτλο "Θα σε περιμένω", - εκδόσεις Εμπειρία Εκδοτική- παρουσιάζει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, η συγγραφέας Ελένη Μπεντίλλα, στην Κατερίνη...


...στο χώρο του Βιβλιοπωλείου "Σαββίδης Αχιλλέας" (Μ. Αλεξάνδρου 48, τηλ. 23510 29380) στις 7 το απόγευμα.

Τη συγγραφέα θα παρουσιάση στο βιβλιόφιλο κοινό της πόλης ο Κατερινιώτης συγγραφέας Θεοχάρης Μπικηρόπουλος.
Μετά την παρουσίαση η συγγραφέας Ελένη Μπεντίλλα θα υπογράψει το βιβλίο και θα συνομιλήσει με το κοινό, για το νέο βιβλίο και το έργο της.
ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Ελένη Μπεντίλλα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει με την οικογένεια της. Σπούδασε οικονομικά, εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος και ασχολήθηκε με την καλλιτεχνική φωτογραφία. Έχει εκθέσει έργα της ατομικά και συλλογικά, και τελευταία, ως μέλος των "Γιατρών του Κόσμου", διοργανώνει εκθέσεις για την ενίσχυση των σκοπών της ανθρωπιστικής αυτής οργάνωσης. Έχει εκδώσει τα βιβλία "Συνάντησα πρόσωπα της πόλης μου", με τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, 1997, "Το βάζο με τις εικόνες", εκδόσεις Μπίμπης, 1999, και "Τα κορίτσια μεγάλωσαν πια!", εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, 2001 και το καινούριο της βιβλίο "Θα σε περιμένω",εκδόσεις : Εμπειρία Εκδοτική,2009.




Θα σε περιμένω  - Μυθιστόρημα - Η υπόθεση
"Ο Στέργιος έκλεισε τα μάτια του και άφησε το γλυκό ποτάμι της ευτυχίας να κυλήσει στο κορμί του απολαυστικά, σαν βάλσαμο. Είχαν περάσει τόσα χρόνια, είχε πάρει η ζωή του το δικό της δρόμο και τώρα ξαφνικά, εκεί που δεν το περίμενε, την ξαναείδε μπροστά του. Κι ήταν γι' αυτόν όλα τα όνειρα που έμειναν μισά, όση ζωή στερήθηκε μακριά της...
Η Δώρα, με τα μεταξωτά της, γλίστρησε πιο βαθιά μέσα στα μυρωμένα της σεντόνια. Πολυτέλεια· η ανταμοιβή του αγώνα της ή το κουκούλωμα άλυτων προβλημάτων; Ο φόβος της απώλειας και της αποτυχίας την κατέτρωγε. Και χθες, που τον ξανασυνάντησε, πίστεψε πως μπορούσε να μοιραστεί μαζί του ό,τι δεν μπόρεσε να ζήσει με κανέναν άλλο..."
Ένας άντρας και μία γυναίκα, χρόνια μετά το χωρισμό τους, συναντιούνται ξανά τυχαία. Και οι δυο τους έχουν φτιάξει τις ζωές τους με άλλους ανθρώπους, όμως βαθιά μέσα τους ο έρωτάς τους δείχνει να μην έχει σβήσει ολότελα. Τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με το μεγάλο δίλημμα: ή να συνεχίσουν όπως ζουν ή να τα εγκαταλείψουν όλα και να φύγουν μακριά οι δυο τους.