Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΝ. ΟΛΥΜΠΟΥ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ 19/01/10

Miloneros Dimitris
1. Οικονομία. Δίνουμε ακόμη μία μάχη ενάντια, ουσιαστικά, στο έλλειμμα αξιοπιστίας που κληρονομήσαμε λόγω των εγκληματικών πολιτικών της προηγούμενης κυβέρνησης
Μπορούμε και δίνουμε τη μάχη για τον Έλληνα πολίτη και την οικονομία μας, γιατί έχουμε σχέδιο και είμαστε αποφασισμένοι.
Ούτε που θέλουν να φανταστούν οι Έλληνες που θα ήμασταν σήμερα με κυβέρνηση Ν.Δ. Και έχουν κάποιοι το θράσος να μιλάνε για «ακυβερνησία».
2. Γ. Παπανδρέου στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ για τον «Καλλικράτη»: Οι Έλληνες περιμένουν δομικές αλλαγές και λύσεις για τα προβλήματα που τους αφορούν
Κουράστηκαν να μας ακούν να περιγράφουμε απλά το πρόβλημα. Περιμένουν να δουν επιτέλους κάτι να αλλάζει. Μία τέτοια δομική αλλαγή, με επίκεντρο τις ανάγκες του πολίτη και της χώρας, είναι ο «Καλλικράτης».
Προχωράμε, μέσα από τη διαβούλευση, άμεσα. Γιατί δεν δικαιούμαστε να χάσουμε ούτε μία στιγμή.
3. Αγρότες. Θέλουμε να κάνουμε ρήξεις, να δώσουμε δίκαιες λύσεις στα πραγματικά προβλήματα των αγροτών
Όχι μερεμέτια και πελατειακές μικροδιευθετήσεις που απλά διαιωνίζουν τα προβλήματα.
Ήδη έχουμε λάβει άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των αγροτών. Ολοκληρώνουμε έναν πρωτόγνωρο, για τα ελληνικά δεδομένα, διάλογο για όλα τα θέματα που τους αφορούν.
4. Πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμων αλλοδαπών
Σε απόλυτη σύγχυση, μεταξύ θέσης, αντίθεσης και παραπληροφόρησης η ηγεσία της Ν.Δ…
Χθες μας έλεγαν «τους προτείνουμε αυτό ακριβώς που ισχύει σήμερα στη Γερμανία!» Σήμερα, λένε «η χθεσινή δημόσια αναφορά του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο «Γερμανικό μοντέλο», αφορούσε τη γενικότερη προσέγγιση του μεταναστευτικού προβλήματος στη Γερμανία».
Ας μας πούνε επιτέλους τι θέλουν.

PIERIA-GR Κι ας μας πει τελικά κι ο Γιώργος Παπανδρέου που ήταν το σχέδιο κοινωνικής πολιτικής του και που ήταν ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!