Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Μέχρι το Πάσχα θα ανοίξουν τα Τέμπη

http://www.nooz.gr/
Την εκτίμηση ότι μέχρι το Πάσχα μπορούν να ξανανοίξουν τα Τέμπη, έκανε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας. "Πιστεύουμε ότι μέχρι το Πάσχα θα μπορεί ο δρόμος να ξαναδοθεί στην κυκλοφορία αν ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες", δήλωσε ο υπουργός Υποδομών.

Αναμένουμε διευκρίνισε, την πρόταση της εταιρίας παραχώρησης, θα αξιολογηθεί τάχιστα από τα τρία εμπλεκόμενα υπουργεία και αμέσως θα δοθεί η έγκριση να ξεκινήσουν τα έργα.

Οπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών σε πρόταση που υπέβαλε στις 15 Ιανουαρίου προς το υπουργείο, η κοινοπραξία (πρόταση που τη χαρακτήρισε πλαίσιο) η εκτίμηση που γίνεται είναι ότι θα απαιτηθεί χρόνος 16 εβδομάδων για να ξανανοίξουν τα Τέμπη.
Τα διόδια

Σε ερώτηση γενικότερα για τα διόδια, ο κ. Ρέππας δήλωσε ότι είναι ένα θέμα που απασχολεί το υπουργείο, έχει κάνει έναν πρώτο κύκλο και προετοιμάζεται για το δεύτερο κύκλο, που είναι οι διαπραγματεύσεις για τα τέλη των διοδίων με τις εταιρίες παραχώρησης.

PIERIA GR - O Ρέππας είπε πως τα Τέμπη θα ανοίξουν το Πάσχα. Δεν μας είπε βέβαια ποιό Πάσχα θα ...ανοίξουν! χα χα χα το Πάσχα του 2099 μήπως;;; χι χι χι