Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Μετά τη ματαίωση της έναρξης λειτουργίας του σταθμού Αιγινίου, στόχος να μην επαναλειτουργήσουν τα διόδια Λεπτοκαρυάς, έως ότου ανοίξει ο δρόμος των Τεμπών

Το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού παίζει η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε» με τους Πιεριείς, ενώ η πολιτεία παριστά τον Πόντιο Πιλάτο.


Η εταιρεία, αφού κοινοποίησε την περασμένη Παρασκευή ότι από χθες θα έθετε σε λειτουργία το νέο σταθμό διοδίων του Αιγινίου, το βράδυ της Κυριακής, ενώπιον των εκατοντάδων διαμαρτυρόμενων Πιεριέων που έστησαν μπλόκο στο σταθμό, ανακοίνωσε ότι δεν θα λειτουργήσει τελικά ο σταθμός για τις επόμενες τουλάχιστον μέρες. Οι διαδηλωτές αποχώρησαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, προετοιμάζονται ωστόσο για νέες κινητοποιήσεις, εξαγριωμένοι από τη συμπεριφορά της εταιρείας, αλλά και της πολιτείας, που τους αφήνει έρμαιο στα παιχνίδια της «Αιγαίο».
 
 

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δυο μήνες που η εταιρεία εξαγγέλλει την έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο, οδηγώντας τους Πιερείς (που τον χαρακτηρίζουν ταφόπλακα της οικονομίας του νομού), σε κινητοποίηση.