Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

BOMBA KAI ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΗΝΑ....ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ..!!

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε στις 7:59 ΑΠΟΨΕ,βράδυ του Σαββάτου έξω από το κτίριο της Βουλής, μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η Αστυνομία είχε προλάβει να εκκενώσει την περιοχή και να διακόψει την κυκλοφορία γύρω από το Σύνταγμα, καθώς άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία στις 19:43 και προειδοποίησε για έκρηξη 17 λεπτά αργότερα.

Από την έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, κυρίως σε τζάμια των γραφείων του Κοινοβουλίου και στο παρακείμενο φυλάκιο, αφού το ωστικό κύμα κατευθύνθηκε προς το κτίριο της Βουλής.

Αποκλεισμένοι είναι οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος, ενώ επί τόπου έσπευσαν κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός (μάλλον ωρολογιακός) είχε τοποθετηθεί σε κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται έξω από παρτέρι, στη συμβολή της Λ.Βασιλίσσης Σοφίας και της Λ.Αμαλίας, κοντά στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΗΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

ΤΟ "ΣΤΥΛ" ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΥΝΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ?