Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

O ΣΔΟΕ και ο... Καρατζαφέρης για το video της Τζούλιας

Έφοδο στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του ''καυτού'' video της Τζούλιας Αλεξανδράτου έκανε χθες βράδυ ο Σ.Δ.Ο.Ε., ενώ άνθρωποι του μετέβησαν εκ νέου στη Sirina, μετά από εισαγγελική παρέμβαση. Εν τω μεταξύ το video της Τζούλιας έφτασε μέχρι τη Βουλή...




Οι άνθρωποι του Σ.Δ.Ο.Ε. δεν μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά τους στη χθεσινή τους αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Sirina Productions, αφού ο ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής απουσίαζε, με αποτέλεσμα να χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση για να προχωρήσουν.



Τελικά, αυτή την ώρα, μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα, οι ελεγκτές της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών κάνουν φύλλο φτερό τα ''βιβλία'' της εταιρείας, ενώ αναμένεται να ελέγξουν και τα περιουσιακά στοιχεία της ίδιας της Τζούλιας.



Τα πορίσματα της έρευνας θα προκύψουν προσεχώς...



Εν τω μεταξύ, το ροζ dvd της Τζούλιας έφτασε μέχρι τα έδρανα της Βουλής δια στόματος Γιώργου Καρατζαφέρη. Ο πρόεδρος του Λ.Α.Ο.Σ. στην ομιλία του για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και σε αυτούς που διαδηλώνουν έξω από τη Βουλή δήλωσε: «3.500 άνθρωποι ήρθαν εδώ να διαδηλώσουν και να φωνάξουν και 150.000 τρέξανε να δούνε τσόντα»!



Λίγο νωρίτερα, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, δήλωνε στο ''Καλημέρα Ελλάδα'' ότι η πόρτα του γραφείου του είναι ανοιχτή για τη Τζούλια. Τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας, κύριε νομάρχα;






Ω, τι όμορφος κόσμος, μπαμπά!!!
http://www.nooz.gr/