Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Δήλωση του Βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου

Δήλωση του Βουλευτή Πιερίας- Υπεύθυνου Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Ν.Δ. Κώστα Κουκοδήμου







Επειδή το τελευταίο διάστημα αναπτύσσεται μια έντονη φημολογία γύρω από τις προθέσεις μου να υποστηρίξω, να συμφωνήσω, ακόμη και να αποφασίσω για το ποια πρόσωπα θα είναι ή όχι υποψήφιοι δήμαρχοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θεωρώ πως οφείλω να διευκρινίσω και να διαψεύσω κατηγορηματικά την οποιαδήποτε συμμετοχή μου σε αυτού του είδους την «παραφιλολογία».



Η ηγεσία της Ν.Δ, πιστή στις ιδρυτικές αρχές του κόμματος μας, θα λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις όταν ο χρόνος το επιβάλλει, αφού μεσολαβήσουν συγκεκριμένες διαδικασίες για την επιλογή των καταλληλότερων προσώπων και σε κάθε περίπτωση θα περιμένει το τελικό σχέδιο του «Καλλικράτη» το οποίο δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών. Άλλωστε ο πρόεδρος μας Αντ. Σαμαράς, θέλοντας να υπερτονίσει τον ρόλο των τοπικών κοινωνιών δημόσια έχει δηλώσει, πως αυτές θα έχουν τον πρώτο λόγο στην επιλογή των υποψηφίων.



Δηλώνω πως η αναφορά στο πρόσωπό μου ως «υποστηρικτή» οποιασδήποτε υποψηφιότητας στην Πιερία είναι υποβολιμαία και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.



Ως βουλευτής του νομού και κύρια ως υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Ν.Δ. οφείλω να τηρήσω στο έπακρο τις διαδικασίες του κόμματος και να μην παρεκκλίνω από αυτές στο ελάχιστο.