Σάββατο, 3 Απριλίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ...!


ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ...

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΠΑΝΤΟΥ...ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 μετρα...!!!


* ΨΑΧΝΕΙΣ -ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ "ΕΞΥΠΝΟ" ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΦΕΝΤΗΣ ΑΓΑΣ....ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ...


* ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...ΟΥΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ....ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο "ΑΞΥΠΝΟΣ" ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΔΕΝ "ΑΦΗΣΕΙ" Ο ΕΝΑΣ, Ο ΑΛΛΟΣ, Ο ΤΡΙΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ...ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΙ" η ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΖΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΙΚΑ...


*ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟΠ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ Ο 5ος ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΟΡΝΑΡΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΒΡΕ ΒΟΣΚΕ, ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ 5ος ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ..!


*ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΝΑ Σ ΑΦΗΣΕΙ...ΚΑΝΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ "ΑΦΗΝΟΥΜΕ" ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..ΑΥΤΕΣ ΠΟΤΕ..!!!


*ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΕΖΟΣ....ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΣΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΙΣΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ...ΤΡΟΜΑΞΕ!!!


* ΕΙΣΑΙ ΣΕ ROUND ABOUT ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΝΕΙ ΣΦΗΝΑ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΤΕ....ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΣΟΥ "ΤΡΩΕΙ" ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚ ΚΑΙ "ΛΟΥΖΕΣΑΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΤΟΥ...!!! ΜΕΡΕΣ ΠΑΣΧΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ...!!!!


* ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ...!!! ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ?