Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΙΚΑ

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Απευθύνοντας διακομματικό κάλεσμα στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στη Θεσσαλονίκη, ότι στα τοπικά θέματα δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, αλλά στέκεται στο πλευρό της αυτοδιοίκησης, και της τοπικής κοινωνίας.
«Δηλώνω "παρών" σε προσκλητήριο ευθύνης για τη Θεσσαλονίκη μας, για τη Μακεδονία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι θα στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στην οποία θα επισημαίνει ότι θέλει να προχωρήσει διακομματικά και ενωτικά.
Ερωτηθείς εάν ο κ. Σαμαράς του έδωσε το χρίσμα, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης απάντησε ότι «το χρίσμα το έχει δώσει ο λαός», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εάν χρειαστεί, να έχει συνάντηση ή επικοινωνία και με την Ντόρα Μπακογιάννη.
ΑΥΤΟ ΤΟ 11% ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ, ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ?
ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΔΑΡΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ...

Β.Ζ.