Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΑΠΟ ΑΝΟΙΞΗ....ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.!!!!!


Ήθελαν Τσιφοδήμο…αλλά στηρίζουν Δημόπουλο!
Αν και πήρε το πράσινο φως για να δηλώσει εκ νέου υποψήφιος,
ο εν ενεργεία δήμαρχος Λιτοχώρου δεν πήρε τη στήριξη του κόμματος
H επίσημη ανακοίνωση της Ν.Δ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ τους πολίτες της Πιερίας ότι ΤΕΛΙΚΑ στηρίζει Κ.Δημόπουλο.

......................................................................................

Η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διαγραφή, αποδεχόμενη την σχετική πρόταση του Α. Σαμαρά, κρίνοντας ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης "με την εν γένει συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος".
Απο τη ΝΔ επίσης,  ανακοινώθηκε ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης τίθεται εκτός της Κ.Ο. του κόμματος με απόφαση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά και ότι παραπέμπεται επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

............................................................................................................................


Ο κ. Μαρκογιαννάκης μίλησε  για "πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και αντιδημοκρατικές διαδικασίες", ασκώντας σφοδρή κριτική στην ηγεσία του κόμματος.

"Οι μεθοδεύσεις της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας είναι πρωτοφανείς. Σε δύσκολες περιφέρειες για την παράταξη όπως είναι η Κρήτη, απαιτείται συνεννόηση, διάλογος, σύνθεση για να πετύχει κανείς τη μέγιστη συσπείρωση. Όλα αυτά η ηγεσία της ΝΔ τα αρνείται εδώ και πολύ καιρό" δήλωσε ο βουλευτής.